QUI SOM?

 

Som 4mes4 Tauler Tech S.L.L.

Després de molts anys de dedicar-nos al sector de les arts gràfiques, vam apostar per concentrar la nostra experiència en l'acabat d'impressió, i vam fundar 4mes4: una empresa dinàmica i innovadora liderada per dues dones: Neus i Gemma Saumell. Complementen l'equip diversos professionals amb llarga experiència en el sector, i el fet de tenir un equip tècnic propi qualificat i amb experiència ens permet aportar solucions reals i proporcionar la millor assistència de principi a fi. Directament, sense intermediaris i oferint un servei ràpid i efectiu.

En la nostra recerca constant per les tècniques més innovadores, efectives i rendibles actualment representem les primeres marques del sector. Fabricants de maquinària d’última generació que garantim uns acabats d’impressió digital i offset que resolen les necessitats del dia a dia.

Treballem per oferir el millor servei i el millor tracte: proper, sincer i professional.

Segur que et podem ajudar a escollir la maquinària que necessites!

Truca'ns al 93 819 97 69 i t'assessorarem sense cap compromís.

 

PRODUCTES

Plastificadores, guillotines, plegadores, enquadernadores, enfaixadores, alçadores, ensobrats, hendedors, quadradors de lloms... Totes les màquines que necessites per a donar un acabat perfecte al teu material imprès.

SERVEI TÈCNIC

Disposem d’un equip de professionals qualificats que et donaran un servei d’assistència tècnica personalitzat. Subministrament de peces i recanvis i la tecnologia més avançada per al control i el seguiment de maquinària.

MARQUES

Distribuïm les millors marques, les més competents del mercat i amb una llarga experiència al sector de les arts gràfiques, com  Tauler, Morgana, Bindmaster, BNI, Busch, Challenge, Fastbind Kas, Rhin-O-Tuff o Watkiss.

 

template joomla