Gemma Saumell de 4mes4 elegida a la Junta de la Unió Empresarial del Penedès

La Unió Empresarial del Penedès (UEP) ha renovat la seva junta i ha incorporat Gemma Saumell, directiva de l'empresa vilafranquina 4mes4.

La nova junta, escollida a la darrea Assemblea General de la UEP, serà presidida per l'empresari de la restauració Santi Carda, i ha incorporat joves empresaris de diferents sectors emergents del territori amb l'objectiu de rellançar l'entitat.

La presència de Gemma Saumell a la junta de l'entitat servirà per reforçar el gir estratègic d'aquesta associació empresarial a favor de la defensa del territori i dels sectors tecnològics emergents.

A la fotografia, alguns dels nous membres de la Junta directiva: Gemma Saumell de 4mes4, Roger Villanueva de Social Mirror i Jordi Ventura d’Aislopd amb el nou president de la UEP Santi Carda.

 

4ms4 distribueix un nou producte: la laminadora low-cost Smart B3

4mes4 acaba d'incorporar un nou producte al seu catàleg: la Printlam Smart B3, una laminadora de la marca Tauler pensada per al mercat digital. La nova Smart B3 digital finishing tech és petita, fàcil d'utilitzar i molt econòmica.

Smart B3 neix per cobrir la demanda del sector de la impressió digital, en constant creixement. Diversos impressors ja s'han mostrat interessats a adquirir aquest producte, dissenyat amb tecnologia europea.

Amb unes mesures de 73x147x170cm, la Tauler Smart B3 es converteix en una de les laminadores més petites del mercat, aplica el sistema friendly perquè pugui ser utilitzada fàcilment, és semiautomàtica i estalvia temps ja que la seva ràpida preparació permet treballar en sèries curtes.

 

4mes4 disposa de noves màquines d'ocasió a preus increïbles!

4mes4 ha renovat el seu estoc de màquines de segona mà. Bones marques, preus molt assequibles i perfecte estat.

Aquestes són algunes de les màquines que estan en venda. Per a més informació truqueu al 93 819 97 69.

No et perdis aquesta oportunitat!

MORGANA DIGIFOLD 5000P

Plegadora/fendidora automàtica fabricada l'any 2008.

Semi-nova, moltes prestacions, preu molt econòmic.

TAULER PRINTLAM 105 CTI

Laminadora Tauler de l'any 2006.

En molt bon estat i a preu molt assequible.

TAULER PRINTLAM 75 CTI

Laminadora de la prestigiosa marca TAULER fabricada l'any 2005.

Semi-nova, preu d'ocasió.

Les bobines de 57 mm, ara ja disponibles a 4mes4

4mes4 ha incorporat al seu catàleg les bobines de film de laminació per a màquines petites i ja n'ha començat la distribució.

Si bé fins ara 4mes4 se centrava en la venda de film per a màquines amb "conus" de 76 mm, ara amplia aquesta oferta i serveix també bobines de film per a màquines de 57 mm.

El film de 57 mm és ideal per a màquines laminadores de sobretaula, com les laminadores Mini 365 i Mini 650.

Per a fer comandes o obtenir més informació us podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Tecnodry, el film polivalent per impressió offset i digital

4mes4 comercialtiza film Tecnodry, un film polivalent que dóna resultats excel·lents en superfícies impreses en tintes offset -que són les més habituals- i també en superfícies impreses en màquines digitals.

Els films de laminació que distribueix 4mes4 han donat molt bons resultats en les superfícies impreses amb màquines d'impressió digital com HP o Konica, entre d'altres.

El film Tecnodry comercialitzat per 4mes4 està disponible en dues referències: la TDG 24 brillant i la TDM 27 mat. Tots compleixen la normativa vigent referent a metalls pesats i són 100% reciclables.

Si voleu més informació no dubteu a escriure'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

PRODUCTES

Plastificadores, guillotines, plegadores, enquadernadores, enfaixadores, alçadores, ensobrats, hendedors, quadradors de lloms... Totes les màquines que necessites per a donar un acabat perfecte al teu material imprès.

SERVEI TÈCNIC

Disposem d’un equip de professionals qualificats que et donaran un servei d’assistència tècnica personalitzat. Subministrament de peces i recanvis i la tecnologia més avançada per al control i el seguiment de maquinària.

MARQUES

Distribuïm les millors marques, les més competents del mercat i amb una llarga experiència al sector de les arts gràfiques, com  Tauler, Morgana, Bindmaster, BNI, Busch, Challenge, Fastbind Kas, Rhin-O-Tuff o Watkiss.

 

template joomla